Meny

Vare.nr 33-0252

Gigabit PoE og fire SFP Gigabit uplink

ECS4210 fra Edge-Core gir brukerne den framkommeligheten og ytelsen de vil ha og operatøren rett verktøy for administrasjon og sikkerhet. Med fire SFP Uplink-porter fungerer den bra som knutepunkt og distribusjonssentral, men også for lastdeling på redundante lenker. Støtte for Multicast VLAN Registration (MVR) og IGMP snooping. Les mer

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
2 120 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Rate
  Gigabit E
  Interface
  SFP
  PoE
  Ja
  Ports
  12
  Power input
  AC
 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  ECS4210 fra Edge-Core gir brukerne den framkommeligheten og ytelsen de vil ha og operatøren rett verktøy for administrasjon og sikkerhet. Med fire SFP Uplink-porter fungerer den bra som knutepunkt og distribusjonssentral, men også for lastdeling på redundante lenker. Støtten for Multicast VLAN Registration (MVR) og IGMP snooping gjør at den passer spesielt bra der det planlegges applikasjoner for "media-on-demand".

  Et flertall av avanserte QoS-funksjoner samt Voice VLAN gjør det enklere å separere og fordele båndbredden etter ulike trafikkregler. Dessuten tilbyr den toveis hastighetsbegrensning enten per port eller per trafikkregel. På denne måten for du maksimal kontroll over nettverkets ressurser og kan fordele dem med høyest presisjon.

  • 8 eller 24 10/100/1000TX
  • 2-4 SFP Gigabit Uplink
  • PoE 30 W 802.3af 150/400 W
  • Overvåking via SNMP(v1/2/3), CLI, WEB

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 04-4060
Nå slipper du kabelrot i dataskapet. PATCHBOX er et patentert koblingspanel med fjærende kabelkassetter som gir maksimalt tids- og plasseffektiv installasjon. Når kabler og kabelholdere bygges sammen i en og samme enhet, slipper du å bruke verdifull plass i skapet til kabelholdere. Kjøp den ferdig, eller lag din egen konfigurasjon. Med PATCHBOX har du alltid riktig kabellengde, og du slipper å ha et lager med mange forskjellige faste lengder for å få en pen installasjon. I tillegg kan du gjøre jobben inntil åtte ganger raskere, og det blir også rent og ryddig uten at du må rydde plastposer og annet avfall fra hver enkelt kabel.
309 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter