Meny

Vare.nr 119-1121

SmartIP 2000 - Agentløs IPAM/NAC for statisk IP & DHCP

SmartIP 2000 fra Viascope gir deg total kontroll over firmaets samtlige IP/MAC-adresser i én enkelt sentral løsning uten behov for klientinstallasjoner. En IPAM (IP Address Manager) og NAC (Network Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
0 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  SmartIP 2000 fra Viascope gir deg total kontroll over firmaets samtlige IP/MAC-adresser i én enkelt sentral løsning uten behov for klientinstallasjoner. En IPAM (IP Address Manager) og NAC (Network Access Controller) som er helt enkelt å installere. Du er i gang på 30 minutter!

  Løser dine IP/MAC-adresseproblemer for både statiske og DHCP-tildelte adresser.

  Med SmartIP får du sanntidsstatus for alle IP/MAC, sporer endringer, forhindrer adressekonflikter/duplikater i sanntid, og er den rette løsningen for et sikkert blandingsmiljø med faste og DHCP-tildelte IP-adresser. Sammenlign gjerne med Infoblox og BlueCat sine løsninger som mangler viktige funksjoner som sanntidshåndtering av IP-konflikter, blokkering av ubrukte IP, IP-MAC-binding, planlagt tilgang fro besøkere med mer.

  Du får altså tilgang til en kraftig og unik blokkeringsteknikk som gjør at alle ukjente og/eller ikke-ønskelige IP- og MAC-adresser kan automatisk stenges fra nettet. Folk slutter, nye begynner, konferanser med tilfeldige besøkende, innleide konsulenter....alle vil ha tilgang til nettverket. Det fører som oftest til at en rekke "allmenne" IP-adresser er tilgjengelige og brukes vilkårlig og uten IT-ansvarliges viten. Eller at "egne" små Wi-Fi-nett settes opp her og der på kontoret.

  Med SmartIP slipper du risikoen for problemer på grunn av at "medbrakt" utstyr kobles inn. Du kan til og med skjemalegge tilgangen slik at en besøkende allerede i resepsjonen kan få en "Besøks-IP" som bare ligger åpen i tiden for besøket og deretter stenges. På den måten elimineres også risikoen for feil i nettet som følge av adressekonflikter. Med SmartIP stenger du alle bakdører i nettet!

  • Sanntidskontroll over alle IP-adresser
  • Innebygd sikker DHCP med pooler for IP-tildelning
  • Blokker ubrukte adresser = stenger bakdører
  • IP/MAC-blokkering med tidsskjema
  • Skjemastyrt tildeling av IP-adresser, perfekt for tilfeldige brukere
  • Oppdager og logger alle MAC/IP-hendelser i sanntid
  • Lager en adresseliste og holder den 100 % oppdatert
  • Universell løsning helt uavhengig av nåværende plattform, ingen endringer kreves
  • En sentral enhet, ingen klientdel, du kommer i gang på 30 minutter!

Alternativer for dette produktet