Meny

Vare.nr 19-1300

Command Center NOC - Nettverkets egen ordensmann

CommandCenter NOC fra Raritan finner manglene i nettverket og foreslår hvilke tiltak som bør treffes. Den samler inn data fra alle tilkoplede systemer, servere som arbeidsstasjoner og annet nettverkstilkoplet utstyr. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
102 120 NOK eks. mva

  Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  CommandCenter NOC fra Raritan finner manglene i nettverket og foreslår hvilke tiltak som bør treffes. Den samler inn data fra alle tilkoplede systemer, servere som arbeidsstasjoner og annet nettverkstilkoplet utstyr. Den registrerer og rapporterer forandringer, samler informasjon om alle ulike ressurser som servere, arbeidsstasjoner, applikasjoner, lisenser, tjenester osv. og foretar deretter en sikkerhetsanalyse av systemets sårbarhet. Et ekstremt kompetent produkt som likevel "bare" arbeider med allerede tilgjengelig informasjon, men overvåker, analyserer og presenterer den på en helt ny måte. Vel installert et uvurderlig verktøy for IT-avdelingen for å opprettholde orden og etterleve kravene som stilles til IT-drift i en moderne organisasjon.

  Løser problemet før det oppstår, du får til og med forslag til løsning!

  I motsetning til dagens system for overvåking og kontroll gir CommandCenter NOC deg tidlige varselsignaler når noe ikke er riktig. Det gjør at du har mulighet til å rette feil lenge før de har forårsaket problemer for brukerne. Du slipper nødinnsats på ubekvemme tider, og systemets oppetid forbedres betraktelig. Så snart CommandCenter NOC kommer i drift søker den etter alle tjenester på nettet, svitsjer, rutere, printservere, e-post, arbeidsstasjoner, lisenser osv. Deretter kan den overvåke alt som skjer. En ny programvare hos en klient, et inntrengningsforsøk eller en tjeneste som slutter å fungere. Rask og lett finner du ut hva som har skjedd og hvordan det kan løses.

  Støtte for RDP lar deg koble deg til direkte

  Du trenger ikke engang å endre visning for å komme til en server som krangler. Støtter den RDP, kan du enkelt kople deg til den uten å gå via KVM-svitsj eller annet tilbehør. Har du allerede investert i Raritans KVM utstyr, kan du gjøre det i alle tilfeller uten RDP hvis du ønsker.

  Kraftig rapporteringsverktøy gir viktig grunnlag for ledelsen

  I kjølvannet av Enron krisen har mange organisasjoner hevet kravene til dokumentasjon og kontroll i egne rekker. IT-driften er en sentral del, og med CommandCenter NOC får du tilgang til verktøy og informasjon for beslutningsprosessen som kreves for å overholde og overgå den økte kravene.

  • Lagrer inntil 1 år av system-relaterte hendelser
  • Sårbarhetsanalyser
  • Ressurs/lisenslager
  • Fleksibelt meldingssystem
  • Deteksjon av inntrengingsforsøk
  • Belastnings- og fremkommelighetsanalyse
  • Ytelsessammendrag fra desktop og servere

  CommandCenter NOC 250 ble testet av magasinet Nätverk & kommunikasjon nr 9-2006 med karakteren 4,2 av 5.

Alternativer for dette produktet