Meny

Vare.nr 133-1170

Herdet medieomformer med PoE/PSE

Robust mediakonverter med PoE/PSE ment primært for industriformål med redundant strømforsyning og temperaturområde på -10 ° til + 60 ° C, men passer selvfølgelig alle steder hvor man har høye kvalitetskrav. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
2 980 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Rate
  10/100Base
  Interface
  Multimode
  PoE
  Ja
  Temperature
  -10/+60C
  Power input
  48V DC
 • Produktbeskrivelse

  Robust mediakonverter med PoE/PSE ment primært for industriformål med redundant strømforsyning og temperaturområde på -10 ° til + 60 ° C, men passer selvfølgelig alle steder hvor man har høye kvalitetskrav.

  PoE/PSE-porten strømforsyner etterliggende utstyr

  PSE, Power Sourcing Equipment, er den strømforsynende enden av en PoE-lenke og innebærer at mediakonverteren for eksempel kan strømforsynes fra et IP-kamera, trådløst accesspunkt eller annet 802.3af-kompatibelt utstyr og gir da hele 15.4W.

  Link Fault Pass Through - Overvåking i light-versjon

  Takket være LFP (Link Fault Pass through) kan den motsatte svitsjen få hvite om forbindelsen fungerer forbi medieomformeren, til tross for at omformeren mangler overvåkning. Dermed får du kanskje den viktigste funksjonen fra overvåkingsprodukter uten å måtte ta kostnaden eller den administrative jobben. Konverteren registrerer altså "Link-pulsen" og hvis det forsvinner på den ene siden, stenges den også på den andre siden. På denne måten sprer konverteringsprogrammet feil som da kan oppfattes av en svitsj lenger ned i hierarkiet. En rask og kostnadseffektiv måte å vite om forbindelsen er oppe hele veien til brukeren, til tross for at man ikke har overvåkningsbare produkter overalt.

  • PoE/PSE, strømforsynes med 15.4W
  • Redundant strømforsyning 48VDC
  • Solid utførelse, -10°/+65°
  • Link Fault Pass Through for overvåkning "light"
  • Robust aluminiumschassi, små mål 70 x 110 x 30 mm
  • En rekke industrielle godkjenninger: UL508, EN61xx/55xx, IEC600xx etc.

Alternativer for dette produktet