Meny

Vare.nr 133-1272

Multikonverter - Konverterer mellom bølgelenger, dype og fart

Multikonvertereren gir utstyret ditt riktige forutsetninger uansett hva du går ut fra og hva du vil oppnå i overføringen. Bølgelengder og fibertype er nå ikke noe problem. Bare plugg i SFP/SFP + som du trenger så tar multikonvertereren seg av resten. Les mer

Tilgjengelighet 3
Levering 1-2 dager
2 640 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  SFP
  Power input
  220V AC
  Rate
  Multirate
 • Produktbeskrivelse

  Direktroniks Multikonverterere gir utstyret ditt riktige forutsetninger uansett hva du går ut fra og hva du vil oppnå i overføringen. Bølgelengder og fibertype er nå ikke noe problem. Bare plugg i SFP/SFP + som du trenger så tar multikonvertereren seg av resten.

  Du kan for eksempel la SAN-lenker med FiberChannel kommunisere over Ethernet via samme lenke. Legg til en CWDM-mux og la dine Ethernet-svitsjer og ulike teknologier og protokoll bruke samme fiber-infrastruktur i stedet for å kreve separate nett.  Multikonvertereren lar deg flette sammen nettverk og dette helt uten å behandle data som blir transportert, det er helt protokolltransparent!

  Full 3R-regenerering for den lengste distansen

  3R (re-amplification, re-shaping, re-timing) innebærer at signalet etter at det har passert enheten gjenopprettes til opprinnelig skarphet og får dermed de beste forutsetningene for langdistanseoverføringer.

  • Helt protokolltransparent

  • To hastighet klasser: 1 - 4.25 Gbps samt 10 Gbps

  • Inneholder fiberoptisk 3R-generator

  • 19" rackkabinett med plass for flere kort kan bestilles. Ta kontakt!

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 133-1500
Nå kan du konvertere til den bølgelengden, fibertypen eller datatypen du vil, så lenge SFP-ene har samme hastighet. Den har altså ikke 3R-funksjonaliteten som gjør det mulig å blande ulike hastigheter, men er til gjengjeld betydelig billigere enn andre.
1 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-4734
1G/2.5G/5G/10GBase-T till SFP+
3 590 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter