Meny

Vare.nr 133-4750

Mediakonverter, Gigabit med PoE og SFP

Mediakonverter med Poe er praktisk når du ønsker å omdanne signalet mellom fiber og kobber samtidig som du har behov for å strømforsyne bakenforliggende utstyr via kobberkabelen. Les mer

Tilgjengelighet 28
Levering 1-2 dager
1 750 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Rate
  10/100/1000Base
  Interface
  SFP
  Interface
  SFP
  PoE
  Ja
  Power input
  5V DC
 • Produktbeskrivelse

  Mediakonverter med Poe er praktisk når du ønsker å omdanne signalet mellom fiber og kobber samtidig som du har behov for å strømforsyne bakenforliggende utstyr via kobberkabelen.

  Vanlig utstyr som kan kreve strømforsyning, er trådløse tilgangspunkter og kameraer, for å nevne noen av enhetene som trenger PoE. Kompatibel i samsvar med standarden IEEE802.3at/af for PSE (Power sourcing Equipment), som gir strøm til utstyr eller såkalte PD-enheter (Powered device). Omformeren registrerer også tilkoblede PD-enheter og har mulighet ti enkelte overvåkningsfunksjoner.

  Monteringsbøylene på siden gjør det veldig enkelt å montere enheten mot den flaten som er tilgjengelig.

  Vi har valgt å lage enheten med SFP-port, noe som gir en smidig og allsidig løsning. Velg deretter SFP-modul som passer til din fibertype. Legg merke til at på bildet ser den hvit ut, men i virkeligheten er den sølvfarget.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 133-4123
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som gir Gigabit-hastighet opp til 20km på singlemode-fiber.
294 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter