Meny

Vare.nr 133-1183

Administrert mediakonverter med DualSpeed

OAM 802.3ah i mediakonvertereren gir deg mulighet til å overvåke fjernendens status på en bredbåndseffektiv måte uten krevende protokoll som SNMP. Dual Speed på fibersiden automatiserer migrering til Gigabit. Selv SNMP og Web. Merk at konverteren nå er tilgjengelig med SFP-port, noe som gir deg enda en dimensjon i fleksibilitet og bruk. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
1 860 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  2 560 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  5 020 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  Multimode
  Power input
  12V DC
  Rate
  10/100/1000Base
 • Produktbeskrivelse

  OAM 802.3ah (drift, administrasjon, vedlikehold) i mediekonverteren gir deg mulighet til å overvåke fjernenhetens status på en båndbreddeeffektiv måte uten krevende protokoller som SNMP. Det er først og fremst i forbindelse med feilsøking der nytten av OAM er størst, da man kan konstatere om en feil kommer av det tilkoblede utstyret eller mediekonverteren, og dermed forhindre kostbar feilsøking pga. feil på kundens utstyr. Men også annen mer spesifikk data, som for eksempel en ødelagt strømforsyning samt annen leverandørspesifikk informasjon kan utveksles mellom enhetene.

  Dual Speed på fibersiden automatiserer migreringen til Gigabit

  Enheten stiller seg automatisk inn på svitsjens hastighet og dermed slipper man kostbare utskiftinger av utstyr i fjernenden. Bytt bare ut den sentrale maskinvaren, så bytter konverteren over til Gigabit helt automatisk!

  Også SNMP og web

  Konverteren kan også overvåkes på tradisjonell måte med SNMP V1 og V2 samt innebygd webserver og Telnet. Slik kan du motta alarmer eller lese av hendelser enten via e-post-trap eller SNMP-trap.

  • 802.3ah OAM, SNMP V1 & V2, Telnet
  • Støtte for Q-in-Q, loop-back og diagnostisering
  • MAC-adressefiltrering
  • Varsler via e-post- eller SNMP-trap
  • Støtte for "Dying Gasp" (alarm ved strømbrudd)

Alternativer for dette produktet