Meny

Vare.nr 121-1677

Fiber2Home - pent og enkelt

Fiber2home er en mediekonverter som byr på markedets beste løsning for installering av fiberbasert bredbånd i hjem og kontor. Det er lagt stor vekt på at montøren skal kunne gjøre en rask jobb uten å slå av på kvalitet og ikke minst at boksen skal være pen og diskret i hjem og kontor. Den har innebygd håndtering av fiberskjøter og beskyttet installasjon av fiberkontakten. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
1 840 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  1,25 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  SFP
  Power input
  5V DC
  Rate
  10/100/1000Base
 • Produktbeskrivelse

  Fiber2home er en mediekonverter som byr på markedets beste løsning for installering av fiberbasert bredbånd i hjem og kontor. Det er lagt stor vekt på at montøren skal kunne gjøre en rask jobb uten å slå av på kvalitet og ikke minst at boksen skal være pen og diskret i hjem og kontor. Den har innebygd håndtering av fiberskjøter og beskyttet installasjon av fiberkontakten.

  Unik trådtrommel gjør det raskere og enklere

  En spesiell trådtrommel som automatisk låser fibertrådene gjør det raskt og enkelt å ta hånd om overskuddsfiber. På den måten behøver man ikke bry seg om å kappe fibertrådene i noen spesiell lengde. Det er bare å sveise trådene og vikle opp overskuddet! Sveisen er trygg og beskyttet i trommelen.

  Ikke noe mas med skruer for å åpne, men likevel plombering!

  Dekselet åpnes enkelt med et enkelt håndgrep og har til tross for dette en sikker snepplås som kan plomberes, slik at uvedkommende ikke kommer til utstyret.

  Tar svært liten plass på veggen, gjør det enkelt å distribuere

  I hjem og kontor er utseende og størrelse av vesentlig betydning. Til tross for trådtrommel og enkel installering tar Fiber2home-boksen bare 100x120 mm av veggflaten, hvilket gjør den enkel å plassere hvor som helst. Montering på veggen skjer direkte med skruer i såkalte nøkkelhull, uten at man må løsne elektronikken. Elegant hvit skuff gjør at den glir inn i miljøet på en fin måte.

  Beskyttede fiberkontakter eliminerer skader på kontakter og risikoen for øyeskader

  De følsomme fiberkontaktene er naturligvis helt og holdent beskyttet inne i boksen, hvilket dessuten gjør at man ikke uten videre kan løsne fiberkabelen, med risiko for øyeskader dersom man ser rett inn i fiber.

  Seks lysdioder gir full kontroll

  Lysdioder gir informasjon om aktivitet fra både fibersiden og kobbersiden. Lenkepuls, kollisjoner, full eller halv duplex, hastighet osv. Alle presentert synlig fra fronten, for å lett kunne stille en diagnose på feil.

  Ingen innstillinger er prutet bort

  Her er alle funksjoner du normalt bare finner i betydelig dyrere produkter. F.eks. er det valgbart via omkopler på kortet om det skal være 10 Mbps eller 100 Mbps eller "auto-negotiation". På samme måte kan du også kontrollere om du vil kjøre full eller halv dupleks.

  Dual speed også på fiber side

  Netteiere som ser et framtidig behov for å oppgradere til gigabit, men enda ikke vil ta kostnaden for den sentrale maskinvaren, kan med fordel velge F2H i Dualspeed-utføring (21-1677, 21-1678). Enheten stiller seg automatisk inn på svitsjens hastighet og dermed slipper man kostbare utskiftinger av utstyret ute hos abonnenten. Bytt ut den sentrale maskinvaren, så har alle abonnenter gigabit i stedet!

  • Enkel og fiffig trådtrommel i transparent plast for overskuddstråder, som låser de frie fibertrådene. Som dessuten kan brettes bort hvis man trenger tilgang til kortet.
  • Seks lysdioder, synlig fra fronten, gir all informasjon nødvendig for feilsøking, både i nettet og omformer
  • Solid strekkavlastning direkte på kretskortet som passer både grov og tynn fiberkabel
  • Støtter VLAN tagging og QoS i samsvar med 802.1 Q/P
  • Støtte for Link Pass Through
  • Enkel installasjon mot veggen, med bunndel med nøkkelhull for oppskrying på vegg. Nøkkel hull er tilgjengelige uten at kretskortet løsnes
  • Lokket kan fjernes med et håndgrep
  • Plomberbar låsemekanisme
  • Elegant hvit skuff i minste mulige format H120 x B100x D30 mm

  Betegnelser

  • MM= Multimode
  • SM= Singlemode
  • BX-U= Uplink WDM 1310TX/1550RX
  • BX-D= Downlink WDM, 1550TX/1310RX

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 133-4755
10/100/1000TX, 1x 100/1000Base SFP
665 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter