Meny

Vare.nr 33-0175

DIN-chassi til Etherwans konvertere - for sentral drift

For dere som bruker eller vil bruke konvertere på en sentralisert måte i små grupper på maks. 4 konvertere. Kabinettet er laget av metall og passer til samtlige Etherwans konvertere og Ethernet-forlengere med de karakteristiske avrundede kantene. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
2 440 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  1 160 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  Vare.nr 33-0004
  810 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  For dere som bruker eller vil bruke konvertere på en sentralisert måte i små grupper på maks. 4 konvertere. Kabinettet er laget av metall og passer til samtlige Etherwans konvertere og Ethernet-forlengere med de karakteristiske avrundede kantene. I stedet for å skru inn og separate og følsomme kort, plugger du på Etherwans kabinettløsninger som vanlig inn hele konverteren, som gir en solid, robust og motstandsdyktig utførelse.

  Begge kabinettene har skruekontakt med to separate innganger for strømforsyningen. Det gjør at du kan drive kabinettet fra to separate strømkilder. On den ene slutter å fungere, kan du drive kabinettet videre som vanlig ved hjelp av den andre. Perfekt for kritiske lenger i nettet ditt. Som vanlig er kabinettet "hot-swap", som gjør at du kan bytte eller sett inn konvertere under drift.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 33-0160
Sentral konverterdrift i en kompakt 19"-montert enhet blir til det sentrale knutepunktet for dine lenker. Vi har to forskjellige typer, ferditutstyrt eller kabinett for konverteringsprogrammet, for rask utveksling og endre prioritet!
4 760 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter