Meny

Vare.nr 120-5202

Industrielt overspenningsvern for din DSL-tilkobling

EtherWANs PD3041 er det perfekte tilbehøret for dine DSL-lenker! Vi har altfor ofte hørt om kunder som har fått utstyret sitt ødelagt av spisser eller transienter. Ved hvert tilfelle ønsker kundene de hadde investert i bedre beskyttelse. Les mer

Tilgjengelighet 7
Levering 1-2 dager
1 060 NOK eks. mva
  • Produktbeskrivelse

    EtherWANs PD3041 er det perfekte tilbehøret for dine DSL-lenker! Vi har altfor ofte hørt om kunder som har fått utstyret sitt ødelagt av spisser eller transienter. Ved hvert tilfelle ønsker kundene de hadde investert i bedre beskyttelse. Da verdien av beskyttelsen er kaffepenger sammenlignet med kostnadene skadene fører til, ser vi på Direktronik det som vårt kall å tipse om dette produktet. Vær ikke overrasket om du får spørsmål på telefon eller e-post hvis du snakker DSL med oss.

    PD3041 er tilpasset et bredere frekvensområde som gjør at du også unngår demping og dermed tap av den viktige båndbredden og avstanden. Produktet fungerer sammen med alle våre DSL-produkter, uansett merke. Enheten kan både DIN-monteres eller plasseres på hylle.

    Se når James på EtherWan deler ut en topp til søsterproduktet PD1041 (art 20-5200, for beskyttelse av din RJ45 tilkobling). Akkurat for å påvise verdien av beskyttelsen.

Alternativer for dette produktet