Meny

Vare.nr 33-0565

Herdet mediekonverter (-40/+75), til DIN-montering og SFP

Til tross for at produsenten EtherWAN har greid å utvikle en enda mindre og mer plassbesparende kapsling enn forgjengeren, er det ikke gitt avkall på den robuste kapasiteten (-40/+75) som er så populær for denne typen konvertere. Sammen med de nye og oppdaterte komponentene under skallet er du i trygge hender. Les mer

Tilgjengelighet 2
Levering 1-2 dager
 • Tilbehør

 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Til tross for at produsenten har greid å utvikle en enda mindre og mer plassbesparende kapsling enn forgjengeren, er det ikke gitt avkall på den robuste kapasiteten (-40/+75) som er så populær for denne typen konvertere. Sammen med de nye og oppdaterte komponentene under skallet er du i trygge hender.

  Med en enda mer tydelig disponert DIP-svitsj med av/på for både LFPT, alarm for begge portene og auto-negotiation foretar du raskt de valgene du ønsker. EL8000 håndterer også store pakker (Jumbo frames) opp til 10K bytes for å sikre overføringskvaliteten på koblingen.

  DIP-svitsjens alarmfunksjoner og LFPT

  Med LFPT-funksjonen på får du mulighet til konstant overvåking av koblingens tilstand. Går koblingen ned og datatrafikken stanser opp, deaktiveres fiberporten, og laseren står ikke lenger og lyser unødvendig. Kobbersiden slås også av. Og som ekstra sikkerhet er det mulig å sette alarm på begge portene i tilfelle feil.

  Med muligheten til å koble til to ulike strømkilder skaper du ekstra trygghet i form av redundans for de aller mest kritiske programmene.

  Hvis du anskaffer denne konverteren, må du ikke glemme at anbefalingen alltid er at du velger en industriell SFP med høyere temperaturkapasitet. Vi har naturligvis disse, og en del av dem ligger som anbefalte produkter ved siden av her.

  Enheten kan også kjøpes med fast fiberport som et av produktbildene viser. Ta kontakt hvis det er ønskelig!

Alternativer for dette produktet

390 NOK
Finnes i flere varianter
419 NOK
Finnes i flere varianter
Vare.nr 33-2356
33-2356 – 1310 nm, DDMI, –40/+85 °C
531 NOK
Finnes i flere varianter