Meny

Vare.nr 133-0565

Herdet mediekonverter (-40/+75), til DIN-montering og SFP

Til tross for at produsenten EtherWAN har greid å utvikle en enda mindre og mer plassbesparende kapsling enn forgjengeren, er det ikke gitt avkall på den robuste kapasiteten (-40/+75) som er så populær for denne typen konvertere. Sammen med de nye og oppdaterte komponentene under skallet er du i trygge hender. Les mer

Tilgjengelighet 5
Levering 1-2 dager
2 480 NOK eks. mva
 • Tilbehør

 • Produktbeskrivelse

  Til tross for at produsenten har greid å utvikle en enda mindre og mer plassbesparende kapsling enn forgjengeren, er det ikke gitt avkall på den robuste kapasiteten (-40/+75) som er så populær for denne typen konvertere. Sammen med de nye og oppdaterte komponentene under skallet er du i trygge hender.

  Med en enda mer tydelig disponert DIP-svitsj med av/på for både LFPT, alarm for begge portene foretar du raskt de valgene du ønsker. EL8000 håndterer også store pakker (Jumbo frames) opp til 10K bytes for å sikre overføringskvaliteten på koblingen.

  DIP-svitsjens alarmfunksjoner og LFPT

  Med LFPT-funksjonen på får du mulighet til konstant overvåking av koblingens tilstand. Går koblingen ned og datatrafikken stanser opp, deaktiveres fiberporten, og laseren står ikke lenger og lyser unødvendig. Kobbersiden slås også av. Og som ekstra sikkerhet er det mulig å sette alarm på begge portene i tilfelle feil.

  Med muligheten til å koble til to ulike strømkilder skaper du ekstra trygghet i form av redundans for de aller mest kritiske programmene.

  Hvis du anskaffer denne konverteren, må du ikke glemme at anbefalingen alltid er at du velger en industriell SFP med høyere temperaturkapasitet. Vi har naturligvis disse, og en del av dem ligger som anbefalte produkter ved siden av her.

  Enheten kan også kjøpes med fast fiberport som et av produktbildene viser. Ta kontakt hvis det er ønskelig!

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 133-2346
Temperaturbestandig SFP for Gigabit-hastighet over multimode-kabling.
415 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-2351
Temperaturbestandig Gigabit SFP som støtter 1000Base-LX for avstander opp til 20 km. Denne kan du bruke til industrielle oppgaver med temperaturer fra –40 og opp til 85 grader.
522 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-2356
1310 nm, DDMI, –40/+85 °C
565 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter