Meny

Vare.nr 124-0930

Digi Portserver TS H - Herdet terminalserver for tøft miljø

Digi PortServer TS H for industrielt miljø er spesielt bestandig overfor ekstreme temperaturer (-35° til +74°) og utstyrt med spesiell låseanordning for tilkoplet kabel. Ellers har TS H-serien samme egenskaper som øvrige terminalservere i TS MEI-serien fra Digi International. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
0 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Digi PortServer TS H for industrielt miljø er spesielt bestandig overfor ekstreme temperaturer (-35° til +74°) og utstyrt med spesiell låseanordning for tilkoplet kabel. Ellers har TS H-serien samme egenskaper som øvrige terminalservere i TS MEI-serien fra Digi International. Samtlige modeller støtter "Virtual COM ports", "Serial server", "Serial Tunneling" og "Modem emulation".

  Virtual COM ports 

  Virtual COM ports spleiser en bestemt datamaskin med en bestemt port på PortServeren, slik at datamaskinen tror at porten er plassert lokalt. Det gjør at du slipper forandringer i programvare og kan bruke PortServer akkurat som om det var et internt seriekort i PC-en.

  Serial Server 

  Serial Server er den tradisjonelle terminalserverfunksjSerial Server er den tradisjonelle terminalserverfunksjonen der PortServer er tilgjengelig for alle brukere og ikke knyttet til bestemt datamaskin.

  Serial Tunneling 

  Serial Tunneling betyr at du skaper en grenseløs transparent seriellkabel ved hjelp av to Port Server som kobles til hverandre.

  Modem Emulation 

  Modem Emulation er en smart funksjon som lar PortServer oversette telefonnummer til IP-adresser. Derfor kan man erstatte gamle trege modemer erstattes med Port Server og likevel bruke den samme gamle modem-programvaren.

  • 1, 2 och 4xRS232/422/485 valbart per port
  • 10/100 Ethernet
  • Tåler store temperatursvingninger,-35 ° til + 74 °
  • SNMP, både nedlasting og sende data
  • WEB-basert programvare
  • Fleksibel strømforsyning, 9-30V DC

Alternativer for dette produktet