Meny

Vare.nr 133-4775

L3-switch for trafikk-kontrollsystem med 10 G (–40/+75 °C)

Etherwans EG99000 er en Gigabit Layer3-switch som er utformet for nettverk hvor det kreves høy båndbredde. Det perfekte valget for kritiske oppgaver, for eksempel trafikk-kontrollsystemer. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
120 930 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  SFP
  Temperature
  -40/+75C
  Power input
  48V DC
  Ports
  28
  Rate
  10G
 • Produktbeskrivelse

  Etherwans EG99000 er en Gigabit Layer3-switch som er utformet for nettverk hvor det kreves høy båndbredde. Det perfekte valget for kritiske oppgaver, for eksempel trafikk-kontrollsystemer. Enhetens støtte for IP-ruting, RIP V1/V2 og OSPF, og mulighet til å håndtere disse protokollene samtidig i samsvar med L3, gir deg maksimal kontroll til å sette enheten i en sammenheng som krever full kontroll på tunge og kritiske data over forskjellige VLAN eller undernett. For eksempel videostrømmer i flere ledd. Switchene gjør seg altså bra både mot hverandre eller for videre distribusjon.

  De fysiske egenskapene består av 16 x 10/100/1000TX-porter, som genererer enkelhet med autosense mot møtende utstyr. Videre har du åtte komboporter, slik at du enten kan koble til flere RJ45-porter, eller bygge videre med fiber via SFP-moduler. For fleksibilitetens skyld kan du bruke SFPer som både 100Based eller 1000Based. Kombinasjonsport innebærer at hvis du bruker RJ45-porten, kan du ikke koble til tilstøtende SFP-port, eller motsatt. Videre har du fire 10G SFP+-porter som kan transportere tunge data videre i nettverket. For administrasjon og overvåkning kan du velge mellom både console-porter og RJ45. Samt en USB for å raskt lagre innstillinger eller kjøre oppdateringer fra. Reléutgang for alarm er naturligvis også tilgjengelig.

  Kassen er av metall, og den er IP30-klassifisert. Uansett hvilken av variantene du velger, får du redundante strømdeler i alle for best mulig driftssikkerhet. Enheten kan brukes i miljøer med elektromagnetiske forstyrrelser.

Alternativer for dette produktet