Meny

Vare.nr 133-0502

Herdet svitsj 8-16 porter, ekstremt miljø (-40/+75 grader)

Industrial Ethernet fra EtherWan gjør at Ethernet nå kan flytte ut på bondelandet og ut på verkstedgulvet! Uoppvarmet skap ute på landet eller vanskelige industriforhold, ingenting er fremmed for våre «herdede» produkter fra EtherWan. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
5 350 NOK eks. mva
 • Tilbehør

 • Teknisk spesifikasjon

  Temperature
  -40/+75C
  Ports
  9
 • Produktbeskrivelse

  Industrial Ethernet fra EtherWan gjør at Ethernet nå kan flytte ut på bondelandet og ut på verkstedgulvet! Uoppvarmet skap ute på landet eller vanskelige industriforhold, ingenting er fremmed for våre «herdede» produkter fra EtherWan.

  Tåler de verste miljøene

  Disse DIN-monterte svitsjene er bygd for de veste miljøene, med temperaturområde -34º til +74º. Strømmatingen er ordnet slik at man kan bruke to separate strømkilder (24 VDC). Faller den ene ut, trer den andre inn. Alarm går ut via en reléport dersom en strømkilde faller ut. Begge strømkildene mates inn via skruekontakt. Strømforsyningen er ikke inkludert.

  Selv som "stand alone"

  Denne typen er egnet når selv strømaggregatet må være herdet og der det mangler 24 V forsyning. Fortsatt samme ekstreme temp.område, men nå skjer strømforsyningen gjennom en spesiell DC-kontakt med 12 VDC. Alarm via reléport dersom strømkilden faller ut. Nettaggregatet inngår ikke i prisen, men bestilles separat. Merk at i "Stand alone" er det ikke DIN-montering.

  • Klarer den ekstremt krevende NEMA TS1/TS2 for trafikkontrollutstyr
  • Klarer IEC 61000-6-2 (immunitet mot forstyrrelser i industrien)
  • Alarm for strømbrudd
  • Redundant strømforsyning

  Les spesifikasjonen nøye

  Det gjelder å være årvåken. Ulike fabrikat kan se nesten like ut, og begge bruker betegnelsen "Industriell Ethernet", men kan ha helt ulike egenskaper. Gransk spesifikasjonene nøye og kontroller hvilke standarder som oppfylles. Et produkt som er spekket for -34° til +74° har ikke mye til felles med ett som er laget for kontoret miljøet.

  Alle svitsjer finnes også med SNMP-funksjon eller WDM (enkelfiber) samt med singlemode fiber for lengre avstander. Be om pristilbud!

Alternativer for dette produktet