Meny

Vare.nr 133-2009

Herdet svitsj 4-12 porter, PoE, overvåkningsbar (-40/+75)

EX78000-serien med sin brede støtte for forskjellige typer overvåking og begge PoE-typene, inkludert tidsstyring, gjør den virkelig allsidig. Gode funksjoner for optimering av båndbredde, sikkerhet og redundans beskytter og forbedrer framkommeligheten i nettet. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
11 370 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  PoE
  Ja
  Temperature
  -40/+75C
  Ports
  6
 • Produktbeskrivelse

  EX78000-serien med sin brede støtte for forskjellige typer overvåking og begge PoE-typene, inkludert tidsstyring, gjør den virkelig allsidig. Gode funksjoner for optimering av båndbredde, sikkerhet og redundans beskytter og forbedrer framkommeligheten i nettet.

  Planlegging av PoE for redusert strømforbruk og økt sikkerhet

  Tidsstyrte strømbrytere på hver port gjør at du kan styre hvilken dag og tid de forskjellige enhetene skal være på (porter som leverer 15,4 W/30 W). Selvfølgelig er det et viktig tiltak for energisparing, men det er også en måte å gjøre det tilkoblede utstyret utilgjengelig for inntrenging på tider da det ikke brukes. For dette formålet har den også støtte for NTP (Network Time Protocol) slik at tidsplanen som stilles inn også følges på sekundet.

  Opptil ti porter og 245 varianter - du finner en som passer deg!

  Hele 245 forskjellige kombinasjoner av 100 Mbit, Gigabit, fiber og kobber. I priset nedenfor har vi bare tatt med et lite utvalg, klikk på linken for å se alle tilgjengelige modeller.

  • PoE 802.3af/at 15,4W/30W, max 180W
  • Båndbreddeoptimalisering/hastighetsbegrensning
  • Overvåking via SNMP, RMON, Web, Telnet, RS232, TFTP

Alternativer for dette produktet