Meny

Vare.nr 133-4720

Herdet administrert 8–14 porter, PoE, SFP-plasser (–40/+75)

Fra Edge-Core har vi alltid fått gode switcher som er tilpasset tiden. Det er også deres første DIN-monterte varianter for industriell bruk. Med et herdet ytre med arbeidstemperatur mellom –40 og 75 °C, og med varianter med 8–14 kobberporter med PoE og 2–4 SFP-plasser, burde disse variantene passe perfekt til mange bruksområder. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
9 440 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  PoE
  Ja
  Temperature
  -40/+75C
  Ports
  8
  Rate
  10/100/1000Base
 • Produktbeskrivelse

  Fra Edge-Core har vi alltid fått gode switcher som er tilpasset tiden. Det er også deres første DIN-monterte varianter for industriell bruk. Med et herdet ytre med arbeidstemperatur mellom –40 og 75 °C, og med varianter med 8–14 kobberporter med PoE og 2–4 SFP-plasser, burde disse variantene passe perfekt til mange bruksområder.

  Power over Ethernet (PoE)

  Switchene har mulighet til å levere inntil 30 W per port, til alt utstyr som følger standarden IEEE 802.3af/at-compliant. Siden switchen er administrert, er det mulighet for å planlegge og stille inn ønskede PoE-innstillinger samt beregne totalt PoE-budsjett. Legg merke til at den beste modellen, 33-4723, også kan levere to porter med PoE+, det vil si 60 W hver.

  SFP-Dual rate

  I tillegg er SFP-plassene Dual rate, noe som muliggjør en senere overgang til Gigabit. Hvis du tenker på Fast Ethernet eller Gigabit Ethernet når du skal velge switch, er ikke dette noe problem lenger. Dual rate betyr at SFP-plassene kan brukes med både 100Base og 1000Base SFP-moduler. Du trenger bare å bytte ut SFP-modulen når det er på tide med Gigabit E. Switchen er administrert, og du kobler til via switchens konsollport (RJ45). CLI-et er av typisk Cisco-liknende miljø, noe som gjør at du kjenner deg igjen.

  • Switch-kapasitet på totalt 16–28 Gbps
  • 9K jumboframes
  • E-ringstøtte (fast failover ring protection), ved problemer i nettverket gis tilbakestilling og alternativ rute i løpet av 20 ms, altså knapt merkbart.
  • Støtte for doble strømkilder gi større driftssikkerhet.
  • SFP Dual rate-støtte for både 100/1000Base-SFP-er med DDM
  • Støtte for IGMP/Multicast, QoS, Vlan-mirroring etc.
  • IP30-klassifisert

Alternativer for dette produktet