Meny

Vare.nr 34-9016

DirektNet mikrosvitsj 8 porter 10/100, 48 V

Med DirektNet 48V tilbys en serie velprøvde standardprodukter som takket være den prisgunstige 48 V-løsningen får et industrielt bruksområde. Fordelen med dette er først og fremst prismessig. Les mer

Tilgjengelighet 4
Levering 1-2 dager
720 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Ports
  8
 • Produktbeskrivelse

  Med DirektNet 48V tilbys en serie velprøvde standardprodukter som takket være den prisgunstige 48 V-løsningen får et industrielt bruksområde. Fordelen med dette er først og fremst prismessig. Tradisjonelle industritilpassede huber og svitsjer med innebygde kraftaggregat er lavvolumprodukter for et nisjemarked. Vi har valgt standardiserte høyvolumprodukter og tilpasset disse, og derfor merkes prisforskjellen godt.

  Miniatyrformat og magnetfeste for fleksibel montering

  Svitsjene har minste mulige mål og leveres med en avtakbar magnetremse for å kunne festes eksempelvis på innsiden av en skapvegg uten krav til annen tilpasning. Dessuten legger den ikke beslag på verdifulle høydeenheter i racket.

  Chassi av metall for best kjøling

  Til tross for miniatyrformatet er det en solid konstruksjon med både lokk og bunn helt av metall. Dette gir normalt bedre kjøling enn produkter i plast, hvilket i sin tur gir lengre levetid og økt driftssikkerhet.

  Ferdigkonfigurert tilkobling til 48V

  Den medfølgende PoE-splitteren med 3 m mateledning skal kobles til en eksisterende 48 V-kilde. Svitsjens mål: 138x76x22mm.

Alternativer for dette produktet