Meny

Vare.nr 20100613

Tang for LC-kontakter – enklere montering i tette paneler

Med LC-tangen kan du montere og demontere patchkabler på en tidsbesparende og sikker måte. Kjeften griper tak i kontaktens låsemekanisme og klemmer samtidig fast hele kontakten, slik at du kan arbeide effektivt uten å risikere å skade nærliggende kabler. Les mer

Tilgjengelighet 0 st
Levering 2-10 dager
352 NOK eks. mva
 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Det kan være ekstremt trangt mellom uttakene i moderne datasentre. Hvis kablene bare sitter tett ved siden av hverandre på en rekke, klarer du ofte å montere og demontere dem uten problemer. Men hvis du har flere rekker med kontakter i flere nivåer, hvordan skal du da komme til en som sitter i midten?

  Det går naturligvis uten en eller annen form for tang, men bruk en som er utviklet for formålet.

  20100613_front_jpg.jpg

  LC-tangen til både duplex og simplex

  LC-tangen passer både duplex- og simplex-kontakter og er tilpasset for å med riktig kraft både trykke ned låsen og klemme rundt kontanten uten å skade verken den du holder i eller noen i nærheten. Den har ergonomiske håndtak for å ikke gi gnagsår eller føles ubehagelig, selv for deg som ikke gjør noe annet enn å patche om fiberkabel.

  • Passer alle LC-kontakter, både duplex og simplex
  • Risikofri montering og demontering
  • Ergonomiske håndtak for profesjonell bruk
  • Stivt materiale av armert plast

   

Alternativer for dette produktet

Vare.nr20100267
Kabelskalare för armerad fiber
754 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr109-0107
Fiberavisolerer
611 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
WireXpert 500 Fiber er instrumentet for deg som først og fremst trenger å teste, sertifisere og dokumentere fiber, men som også ønsker muligheten til å komplettere med tilsvarende muligheter også for kobbernett når behovet oppstår. Instrumentet er basert på den mest allsidige testplattformen som finnes, slik at du kan utvide med funksjonalitet og ytelse i den takten du trenger, opp til Cat8 / Klasse II og forbi.
133 890 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Overflatene på en fiberkontakt dekkes lett av smuss, støv og fett, noe som forhindrer lyset i å gå videre. Det bør alltid utføres rengjøring og inspeksjon av fiberoverflaten i forbindelse med en installasjon eller reparasjon. Det reduserer problemene og gir best mulig driftssikkerhet. Ca. 500 vasker.
742 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Det prisgunstige fire-i-ett OTDR-instrumentet inneholder også en feilsøker, effektmåler og lyskilde. Et svært kompakt multimeter for fiberinstallatøren, som ikke bare erstatter fire instrumenter, men også byr på lagring og rapportering via programvare. Solid skjerm, beskyttende veske og rask oppstart gjør dette til det perfekte verktøyet for de fleste oppgaver ute i felt.
10 290 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
At støv og smuss på fiberens finpolerte glassoverflate hindrer lyset fra å passere burde være lett å forstå. Likevel har mange ikke disse små, enkle og billige pusseverktøyene, eller de glemmer å bruke dem.
684 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Et mer slitesterkt alternativ til en vanlig fiberpatchkabel. Kabelens armering består av et fleksibelt rør av rustfritt stål som er belagt med et rustfritt nett av stål. I motsetning til en vanlig fiberpatchkabel så tåler armert fiberpatchkabel mer ytre påvirking, men den beholder likevel smidigheten og ytre diameter på 3,0 mm.
381 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr112-1006
Rengjøringsvæske TravesSAFE, 85g, engangs med pumpe
292 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr109-0105
Fiberkapp med oppsamlingsbeholder.
3 080 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr112-1005
Rengjøringsduk, 90 lofrie ark i praktisk dispenser
159 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter