Meny

Vare.nr 17-2099

LC til LC SINGLEMODE 9/125 armert patchkabel

Et mer slitesterkt alternativ til en vanlig fiberpatchkabel. Kabelens armering består av et fleksibelt rør av rustfritt stål som er belagt med et rustfritt nett av stål. I motsetning til en vanlig fiberpatchkabel så tåler armert fiberpatchkabel mer ytre påvirking, men den beholder likevel smidigheten og ytre diameter på 3,0 mm. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
254 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Model fibercable
  LC-LC
  MM/SM
  Singlemode
  Length (m) fibercable
  3
  Duplex/Simplex
  Duplex
 • Produktbeskrivelse

  Et mer slitesterkt alternativ til en vanlig fiberpatchkabel. Kabelens armering består av et fleksibelt rør av rustfritt stål som er belagt med et rustfritt nett av stål.  I motsetning til en vanlig fiberpatchkabel så tåler armert fiberpatchkabel mer ytre påvirking, men den beholder likevel smidigheten og ytre diameter på 3,0 mm. Med kabelens rustfrie rør og nett er den godt beskyttet slik at gnagere ikke kan bite i stykker den monterte kabelen og forårsake driftsforstyrrelser. Et godt valg hvis kabelen også ligger på utsatte steder der det er risiko for at noen kan tråkke på den.  Den høye fleksibiliteten gjør den enklere å legge.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 17-2900
En kraftig armert fiberkabel på utrykningsvogn for nødhjelp i datanettet, midlertidige oppkoblinger for TV-sendringer, konferanser, idrettsarrangement, konserter med mer.
9 140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 06-7802
2-24 fiber kombinert innendørs/utendørs kabel for installasjon innendørs og utendørs. Den smidige konstruksjonen sammen med fiber gjør den enkel å avisolere og gir en problemfri forlegging/installasjon.
33 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 06-7826
Ekstra slitesterk utendørskabel med armering For ekstra slitestyrke velger man armert utendørskabel. Legges i fiberbeskyttelsesrør eller direkte i bakken. Kabelen er av såkalt "loose tube"-konstruksjon og har løse fiber i tuber rundt en sentral strekkforsterkning. Over tubene ligger lag med strekkforsterkning, PE-mantel og korrugert stålplate. En gelfylt (Tixotrop) isolering samt vannblokkerende teip rundt fiberparene gir beste vannsperre til bruk i de fleste miljøer. Kan bestilles i ønskede lengder ferdig kontaktert. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.
25,20 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter