Meny

Vare.nr 109-5160

Proffverktøy for RJ45 - effektiv utveksling og retursperre

Hvis du jobber profesjonelt med installasjoner, trenger du et verktøy til å holde jevnt god kvalitet på tilkoblinger. Med denne krympetangen får du et presisjonsverktøy i metall for alle RJ45-kontakter, både uskjermet (UTP) og skjermet (STP/SSTP). Den har en frikoblingsbar retursperre og utskiftbare kniver for klipping og kutting. Les mer

Tilgjengelighet 18
Levering 1-2 dager
660 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Hvis du jobber profesjonelt med installasjoner, trenger du et verktøy til å holde jevnt god kvalitet på tilkoblinger. Med denne krympetangen får du et presisjonsverktøy i metall for alle RJ45-kontakter, både uskjermet (UTP) og skjermet (STP/SSTP). Den har en frikoblingsbar retursperre og utskiftbare kniver for klipping og kutting.

  Retursperren sikrer presskraften
  Retursperren gjør at kjevene ikke åpner før krympingen er utført. Den hjelper deg til å unngå klappkontakt og andre feil som gjerne oppstår når du begynner å bli sliten i musklene. Sperren kan også frikobles slik at du kan tvinge opp kjevene hvis det har kommet skitt eller noe har havnet skjevt, slik at pressverktøyet ikke blir skadet.

  • Pressverktøy for terminering av RJ45 modularkontakter på en- eller flerstrandet, skjermet eller uskjermet kabel.
  • Innebygd avisolerings- og kappefunksjon for flat (uskjermet) kabel
  • Frikoblingsbar retursperre som gjør at verktøyet ikke åpner før pressingen er utført

Alternativer for dette produktet