Meny

Vare.nr 111-4183

Portlås for RJ45, forhindrer ulovlig tilkobling

Beskytt dine åpne porter og USB-kabel med Padjack. En enkel og kostnadseffektiv løsning som gir fysisk beskyttelse mot inntrengning og uautorisert tilkobling. Padjak er tilgjengelig for RJ45, USB-port og kabel, DB9, DB25. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
957 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  PADJACK port og kabel lås er et sikkerhetsprodukt for nettverksinfrastruktur og gir en enkel måte å lukke bakdøra til mer følsomme systemer. De er også utmerket for å forhindre "bare" feil tilkobling med utstyr som har flere porter enn hva oppgaven krever. En Padjack på porten gjør at brukeren ikke trenger å se i håndboken for å kontrollere at den riktige porten er koblet, mens det bør redusere teknisk støtte som ellers er nødvendig for feilsøking. Husk at hacking ofte gjøres fra tilsynelatende ufarlige enhetene i nettverksperiferien, derfor bør hver åpne port bli sett på som en potensiell risiko. Med Padjack følger en forsegling som avslører beskyttelse er brutt.

  Padjack-la den rette komme inn!

  Nesten hver datamaskin har porter som sitter ubrukt og frakoblet. På det aktive utstyret er vanligvis bare en nettverkskabel koblet mens USB eller konsollen porten er tom. Men også i patch paneler og vegguttak ses tilgjengelige porter. Det er når du ikke vil noen uautorisert tilgang til portene eller koble til fremmet utstyr at du bruker Padjack. De krever ingen spesielle verktøy for installasjon og kan bare fjernes ved å fysisk ødelegge den eller bryte forseglingen. Alle PADJACKS er serie nummerert, som gjør det enkelt å dokumentere og spore sikrede porter.

   Padjack

  • Plomber åpne porter for ekstra fysisk beskyttelse
  • Låser og blokkerer RJ45, USB, DB9/DB25
  • Enkel installering
  • Serienummerket for sporing
  • Kostnadseffektive
  • Ingen spesialverktøy kreves
  • HIPAA-sertifisert for pasientsikkerhet i helsevesenet

   

 • Lære mer

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 138-1012
100-pakn for tykk plate (blå)
532 NOK eks. mva
 
Mange ganger har du sikkert lurt på hvordan man på enklest mulig måte kan oppbevare alt på samme sted og på en enkel måte. Nå finnes det kabinett som er tilpasset overvåkningsutstyret ditt. Her får du et kabinett med plass til det meste, inkludert switch, strømlist, NVR/DVR, skjerm og andre ting.
3 710 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den låsbare kontakten er universell og passer i alle han-kontakter, uavhengig av produkt. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende installasjoner med en ny og sikrere strømforsyning, uten at man trenger å gjøre noe annet enn å bytte strømkabelen.
105 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter