Meny

Vare.nr 138-8701

Låsbar luke for ekstra sikkerhet dataskap/rack

I mange dataskap eller rack finnes det ekstra følsomme kabler eller utstyr som kan flyttes eller gjøres justeringer i. Ved hjelp av dekselet for å hindre uautorisert tilgang til utstyret får du ekstra fysisk beskyttelse lokalt i dataskapet. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
1 120 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Utrustning
  Övrigt
 • Produktbeskrivelse

  I mange dataskap eller rack finnes det ekstra følsomme kabler eller utstyr som kan flyttes eller gjøres justeringer i. Ved hjelp av dekselet for å hindre uautorisert tilgang til utstyret får du ekstra fysisk beskyttelse lokalt i dataskapet.

  Sikkerhetsdekselet er konstruert av en stål ramme med låsbar hengslet dør i røkfarget plexi glass. Den er festet utenpå eksisterende utstyr med de kurvmutrene som allerede er på plass, eller bruk den nye lettmonterte Rackstuds for å raskt få dekselet på plass. For ekstra sikker montering kan en spesiell M6 sikkerhetsskrue brukes, ta kontakt for alternativer.

  Klart signal for uautorisert og utilsiktet skade

  Selvfølgelig kan de som virkelig vil, og har de riktige verktøyene med seg, fortsatt bryte opp dekselet, men mesteparten av nedetid av denne typen oppstår sannsynligvis av ren uaktsomhet og enkel misforståelser. Derfor blir kåpen et viktig signal om at utstyret bak er ekstra beskyttet i tillegg til fysisk beskyttelse.

   Luken finnes i størrelse 2U, 3U, 4U og 8U, og har en dybde på 37 mm.

Alternativer for dette produktet

Vare.nr138-1012
100-pakn for tykk plate (blå)
506 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter