Meny

Vare.nr 138-1012

Verktøysfritt alternativ til vanlige rackskruer

Endelig slipper du verktøy, blodhvite og sprukne negler når du monterer paneler og rackutstyr. Si farvel til den gamle kurvmutteren og velkommen til nye, smarte Rackstuds. En støpt plasttapp med skive og tommelskrue gjør det uendelig mye enklere og raskere å få utstyret på plass. Les mer

Tilgjengelighet 58
Levering 1-2 dager
484 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Produktbeskrivelse

  Endelig slipper du verktøyet, blodhvite og knekte negler når du monterer paneler og rack-utstyr. Si farvel til den gamle kurvmutteren og velkommen til nye, smarte Rackstuds. En støpt plasttapp med skive og tommelskrue gjør det uendelig mye enklere og raskere å få utstyret på plass.

  Nøyaktig veggmontering og enkel å flytte-uten verktøy

  Tappen som stikker frem gjør at utstyret henges fast slik at du enkelt kan skru inn mutteren uten å måtte sentrere utstyret over hullet med hånden. Ingen skrutrekkere eller skarpe meisler. Stramme med tommelen og pekefingeren. For å løsne er like enkelt. Bare skru av mutteren og tre ut bakveien.

  Man har mange ganger rispet seg eller bøyd skrutrekkeren når man har prøvd å løsne fjæren til kurvmutteren bare for å flytte den ett trinn. Når du ser hvor godt Rackstuds fungerer, er det klart at du lurer på hvordan det har vært i stand til å ta tretti år eller mer før vi fikk se en ny oppfinnelse i feltet. 

  Sterk og stiv som metall

  En Rackstud laget av Grivory GV5H materiale som er en glassfiber og varmestabilisert PPA-plast. Det er solid, varme- og kjemisk bestandige og brukes i mange bruksområder som en erstatning for metall som dørhåndtak for biler, ventiler, trykk linjer, drivstoff komponenter, etc.

  Rackstud holder 92 kg

  Rackstuds belastningstestes her i en jigg av 5 mm stålplate å prøve å trekke det ut av den firkantede åpningen. Bildt er tatt ved 85 kg belastning og viser hvordan skinnen i racket isteden begynner å vike. I gjennomsnitt tålte Rackstuds 92 kg!

  Rød eller blå?

  Gjeldende standard (EIA-310) sier at kurvmutterhullene i stativet skal være 9,5 x 9,5 mm, men forskjellige produsenter har sjenerøse toleranser og standarden inkluderer ikke metallets tykkelse. For å kompensere dette finnes Rackstud i to størrelser; Rød og blå. Rød dekker ca 90% av stativer på markedet og passer hullet med sidemål på 9.3-9,89 mm og metallplate tykkelse opp til 2, 2 mm. Blått er for de litt mindre hullene (9.2-9.6 mm), men også for grovere plate (2.2-2.7 mm). Hvor rød trenger inn i hullet eller hvor platen er større enn 2, 2 mm, velges blå Rackstud.

  Rackstuds er ditt nye kurvmuttersett. Det er raske til å bruke, enkel å bære, riper ikke utstyret og monteres raskere og mindre risikabelt.

  Se alle tester (sertifikat) som er gjennomført

Alternativer for dette produktet

 
Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En smart og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen.
11 910 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den låsbare kontakten er universell og passer i alle han-kontakter, uavhengig av produkt. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende installasjoner med en ny og sikrere strømforsyning, uten at man trenger å gjøre noe annet enn å bytte strømkabelen.
101 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den populære låsbare strømkabelen har nå fått sitt motstykke i en strømskinne med samme teknologi. Med lås i strømlisten også kan du sikre begge ender og unngå risikoen for tap av kraft.
538 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter