Meny

Vare.nr 20100645

Nye Rackstuds – en effektiv måte å montere utstyr på

Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 22 st
Levering 1-2 dager
125 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Nå har den allerede overlegne Rackstuds blitt enda bedre. Serie II tilbyr den samme praktiske løsningen der du slipper å bruke verktøy og å knekke neglene, men nå er den 30 % sterkere, enklere å montere, tilpasset utstyr med kraftigere fester og passer nå også for kraftigere profiler. Erstatter 138-1010, 11 og 12.

  Monter helt uten verktøy – nå enda enklere enn kassemutteren

  Takket være den nye designen, som er 0,1 mm smalere, er den enklere å montere i hullet. Plasser den ved hullet i ca. 45° vinkel mot profilen, og trykk den på plass. Heng opp utstyret, tre på låseskive og skru på plass mutteren. Ferdig på noen sekunder!

  Du har sikkert ripet deg opp eller bøyd skrutrekkeren når du har prøvd å bryte løs fjæren til den gamle kassemutteren, uten å gjøre mer enn å flytte litt på den. Nå slipper du disse problemene. Hvis du vil bytte plass på en Rackstud, presser du den bare sammen og plukker den ut med den ene hånden. Den andre hånden kan du bruke til å holde utstyret.

  Den nå 3 mm lengre tappen gjør at du kan henge opp utstyr med kraftigere plater i festene. Det gjør det tryggere og mer behagelig å skru på plass mutrene uten å måtte sentrere utstyret over hullene med hånden. Alt kan gjøres av én person, og her trenger du ikke skrutrekker. Bare stram den til med tommel og pekefinger. Den er like enkel å løsne. Skru av mutteren, og trekk ut bakveien.

  Sterkere enn tidligere, nå opp 20 kg 

  En Rackstud lages av materialet Grivory GV5H, som er en glassfiberforsterket og varmestabilisert PPA-plast som nå har fått en oppgradering med en ny, hemmelig ingrediens, så hemmelig at vi ikke vet hva det er selv. Kombinert med den nye og forbedrede designen gjør dette den 30 % sterkere enn den forrige modellen. Nå kan Rackstuds montere utstyr opptil 20 kg selv om det bare festes i forkant av racket. Omfattende belastningstester gjør at du trygt kan bytte ut dine gamle kassemutre med nye Rackstuds.

  Rackstuds_mått_rekommendation.jpg

  Rødbrun eller lilla, hva skal jeg velge

  Ifølge gjeldende standard (EIA-310) skal kassemutterhullene i racket være 9,5 x 9,5 mm, men forskjellige produsenter har sjenerøse marginer, og i tillegg sier ikke standarden noe om platens tykkelse. For å kompensere for dette finnes Rackstuds i to størrelser – rødbrun og lilla. Den rødbrune dekker cirka 90 % av rackene på markedet og passer hull med sidemål på 9,2–9,89 mm og platetykkelse opptil 2,2 mm. Den nye lilla er nå tilpasset for samme hullbilde, men passer nå for enda grovere plate (2,7–3,2 mm). Velg den lilla når du har en malt eller kraftigere profil.

  Tommel og pekefiner, stjerneskrutrekker eller 10-tommers fastnøkkel

  Nå kan du montere nesten hva du vil ved hjelp av nye Rackstuds og være helt sikker på at utstyret sitter på plass. Skru for hånd, bruk skrutrekker eller 10-tommers fastnøkkel – slik at alt garantert sitter der det skal.

   

 • Teknisk spesifikasjon

  Installation
  Fästelement
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Med F1 vises en helt ny konstruksjonsplattform fram, som er betydelig mer fleksibel enn sine forgjengere og andre skap på markedet. En smart og praktisk løsning er den trinnløse vertikale monteringen.
6 900 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
EdgeCore AS7712-32X og AS7716-32X er kvalitetsswitcher i top of rack-utførelse hvor switchen er tenkt montert øverst i racket (1U). Den fungerer kronologisk og elegant sammen med dine øvrige switcher og servere.
135 440 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
NetXpert XG - solid allsidig verktøy for nettverksteknikere Test fra 100 M til 10 G, RJ45 eller SFP/SFP+ Oppgraderbar med lisens
33 400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Veldig kostnadseffektiv og smidig termineringsboks i metall for FTTx-installasjoner. Små mål og lett tilgang foran gjør den rask å jobbe med og lett å plassere.
137 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-4090
Setup.exe for enklere installasjoner
1 860 NOK eks. mva
Vare.nr 112-1145
Effektmåler SFP/MPO
51 940 NOK eks. mva
 
Den låsbare kontakten er universell og passer i alle han-kontakter, uavhengig av produkt. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende installasjoner med en ny og sikrere strømforsyning, uten at man trenger å gjøre noe annet enn å bytte strømkabelen.
103 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter