Meny

Vare.nr 138-2030

Gulvlist med doble hulrom

Kablene ligger ofte permanent i en kveil på gulvet og kan føre til problemer. Det kan også hende du må kunne skille mellom strømkabler og andre kabler. Nå kan du bruke en kabelbeskyttelse med to separate rom for å enkelt minimere forstyrrelser som kan oppstå. Les mer

Tilgjengelighet 3
Levering 1-2 dager
1 550 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Gulv uten kabler og forstyrrelser

  Kablene ligger ofte permanent i en kveil på gulvet og kan føre til problemer. Det kan også hende du må kunne skille mellom strømkabler og andre kabler. Nå kan du bruke en kabelbeskyttelse med to separate rom for å minimere forstyrrelser som kan oppstå.

  Bygg og endre med tiden

  Den samme oppbyggingen som øvrig gulvbeskyttelse, med en mønstret bakside slik at den ligger på plass og for å minimere bevegelser på glatte overflater. Kanalens vinger sørger for at du ikke setter fast foten og at du enkelt kan passere kablene uten å skade dem. Tilgjengelig i lengden 9 m, og kan enkelt klippes til riktig lengde. Kan også skjøtes ved hjelp av medfølgende kontaktstift. Plass til kabler i to separate rom på 12 x 13 mm. Også denne er sikkerhetstestet og sertifisert i samsvar med BS EN60670-1:2005 (beskyttelse mot elektrisk støt).

   

  Mål:

  L 9000 mm x B 83 mm x H 15 mm

  Innvendige mål

  B 13 mm x H 12 mm

 • Teknisk spesifikasjon

  Installation
  Kabelkanaler/ lister
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Mange ganger har du sikkert lurt på hvordan man på enklest mulig måte kan oppbevare alt på samme sted og på en enkel måte. Nå finnes det kabinett som er tilpasset overvåkningsutstyret ditt. Her får du et kabinett med plass til det meste, inkludert switch, strømlist, NVR/DVR, skjerm og andre ting.
3 740 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting.
133 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En praktisk og smart løsning til skrivebordet, messer, serverrom eller andre situasjoner der du enkelt vil kunne presentere og demonstrere, eller kanskje bruker til tester/evaluering av 19" utstyr.
489 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter