Meny

Vare.nr 138-2051

Oppbevaring for strømlist/adaptere

Hvor mange ganger har du ikke ønsket at du enkelt og raskt kunne fjerne alle stikkontakter fra gulvet for å slippe rot og gjøre det enklere når du skal vaske? Nå finnes løsningen som fungerer perfekt sammen med D-Line kabelkanaler, men også uten. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 2
Levering 1-2 dager
225 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Hvor mange ganger har du ikke ønsket at du enkelt og raskt kunne fjerne alle stikkontakter fra gulvet for å slippe rot og gjøre det enklere når du skal vaske? Nå finnes løsningen som fungerer perfekt sammen med D-Line kabelkanaler, men også uten. 

  To størrelser med tre innganger.

  Den perfekte løsningen under skrivepulten, ved skriveren, under TV-en eller på andre steder der du har mange kontakter. Boksen er tilpasset for fire eller seks uttak med lokk (strømlist) der man enkelt via tre åpninger, en i midten og en på hver side, raskt og enkelt kan skjule støpslene og få det rent og pent.

  Mål.

  L 325 mm x D 125 mm x H 115 mm

  L 415 mm x D 165 mm x H 135 mm

 • Teknisk spesifikasjon

  Installation
  Kabelskydd

Alternativer for dette produktet

 
Når man har valgt leverandør av internett, TV og telefon, så trenger man et sted å oppbevare utstyret. Her kan du velge mellom to størrelser med seks eller tolv RJ45-uttak for Keystone-kontakter (medfølger ikke) og plass til hylle til utstyret ditt. Har også plass til strømuttak for 2 x 230 V eller 4 x 230 V (medfølger ikke).
1 100 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10" Cat6 patchpanel med tolv uttak, for hjemmet eller mindre kontorer. Tilgjengelig for både vertikal og horisontal montering. Nå trenger du ikke et veggstativ eller skap til patchepanelet ditt.
277 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter