Meny

Vare.nr 138-2080

Kabelklips for rask installasjon

Safe-D F-Clip er en branntestet (tåler 970 °C i 2 timer) og fleksibel kabelklips i flat utførelse, som raskt kan brettes i mange forskjellige former for å sikre god kabelinstallasjon. Helt uunnværlig for enhver installatør som ønsker å arbeide raskt, enkelt og med godt sluttresultat. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 2
Levering 1-2 dager
276 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Safe-D F-Clip er en branntestet (tåler 970 °C i 2 timer) og fleksibel kabelklips i flat utførelse, som raskt kan brettes i mange forskjellige former for å sikre god kabelinstallasjon. Helt uunnværlig for enhver installatør som ønsker å arbeide raskt, enkelt og med godt sluttresultat.

  Installasjon med fleksibilitet.

  Her får du en kabelklips som kan brukes og formes slik du selv vil, og for din installasjon. Klipset er tilgjengelig i tre størrelser, 56, 110 og hele 165 mm, med ferdigborede hull for opphenging med spesialskrue, se tilbehør. Kan enkelt brukes om igjen, og kan åpnes/stenges opptil fem ganger.

  •          Tåler temperatur >1200 °C
  •          Låsefunksjon 110 og 165 mm modell
  •          Spar plass
  •          Enkel å åpne og stenge (maks. fem ganger)
  •          Kan monteres direkte på vegg
 • Tilbehør

  Vare.nr 138-2083
  206 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Installation
  Kabeluppfästning

Alternativer for dette produktet

 
Hvor mange ganger har du ikke ønsket at du enkelt og raskt kunne fjerne alle stikkontakter fra gulvet for å slippe rot og gjøre det enklere når du skal vaske? Nå finnes løsningen som fungerer perfekt sammen med D-Line kabelkanaler, men også uten.
225 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting.
133 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-2030
Gulvlist 2 x 13 mm x 15 mm (9 m rull)
1 550 NOK eks. mva
 
En praktisk og smart løsning til skrivebordet, messer, serverrom eller andre situasjoner der du enkelt vil kunne presentere og demonstrere, eller kanskje bruker til tester/evaluering av 19" utstyr.
489 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter