Meny

Vare.nr 138-2080

Kabelklips for rask installasjon

Safe-D F-Clip er en branntestet (tåler 970 °C i 2 timer) og fleksibel kabelklips i flat utførelse, som raskt kan brettes i mange forskjellige former for å sikre god kabelinstallasjon. Helt uunnværlig for enhver installatør som ønsker å arbeide raskt, enkelt og med godt sluttresultat. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 3
Levering 1-2 dager
254 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  Vare.nr138-2083
  191 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  Safe-D F-Clip er en branntestet (tåler 970 °C i 2 timer) og fleksibel kabelklips i flat utførelse, som raskt kan brettes i mange forskjellige former for å sikre god kabelinstallasjon. Helt uunnværlig for enhver installatør som ønsker å arbeide raskt, enkelt og med godt sluttresultat.

  Installasjon med fleksibilitet.

  Her får du en kabelklips som kan brukes og formes slik du selv vil, og for din installasjon. Klipset er tilgjengelig i tre størrelser, 56, 110 og hele 165 mm, med ferdigborede hull for opphenging med spesialskrue, se tilbehør. Kan enkelt brukes om igjen, og kan åpnes/stenges opptil fem ganger.

  •          Tåler temperatur >1200 °C
  •          Låsefunksjon 110 og 165 mm modell
  •          Spar plass
  •          Enkel å åpne og stenge (maks. fem ganger)
  •          Kan monteres direkte på vegg

Alternativer for dette produktet

 
Hvor mange ganger har du ikke ønsket at du enkelt og raskt kunne fjerne alle stikkontakter fra gulvet for å slippe rot og gjøre det enklere når du skal vaske? Nå finnes løsningen som fungerer perfekt sammen med D-Line kabelkanaler, men også uten.
207 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr138-2030
Gulvlist 2 x 13 mm x 15 mm (9 m rull)
1 590 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter