Meny

Vare.nr 20101572

Strømlist med amperemeter/LCD-display og låsbare kontakter

Sikre driften med denne smarte PDU-en, som har låsbare uttak (C13, C19) som passer alle kabeltyper uavhengig av merke. Et amperemeter med tydelig LCD-skjerm som varsler hvis du risikerer overbelastning. Viser også aktuelt strømforbruk, spenning (V), kW og kWh. Du minimerer risikoen for strømbrudd for følsomt utstyr, siden kabelen ikke kan trekkes ut ved et uhell når du arbeider ved racket. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1 st
Levering 1-2 dager
1 250 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Sikre driften med denne smarte PDU-en, som har låsbare uttak (C13, C19) som passer alle kabeltyper uavhengig av merke. Et amperemeter med tydelig LCD-skjerm som varsler hvis du risikerer overbelastning. Viser også aktuelt strømforbruk, spenning (V), kW og kWh. Du minimerer risikoen for strømbrudd for følsomt utstyr, siden kabelen ikke kan trekkes ut ved et uhell når du arbeider ved racket.

  IEC-Lock låsbare kontakter og kabler, smart og enkel teknologi

  Hvis du velger våre IEC-lock-kabler i tillegg, sikrer du også at den andre enden av kabelen kan låses, der annet følsomt utstyr sikres mot unødvendige strømbrudd.  Prinsippet for den patenterte låsmekanismen bygger på at kontaktstiften i møtende kabel kiles fast på samme måte som stolpeskoene før i tiden ble brukt til å klatre opp i telefonstolpen. For å løsne kabelen trykkes den fjærende knappen inn og kabelen er frigjort. For å tilkoble kabelen gjør du akkurat som vanlig – du bare trykker den inn i kontakten. Enhetene tar opp bare én høydeenhet (U) i racket og kommer med tilkoblingskabel på 2 m mellom 10 og 32 A en-fase. 19" montering er standard, og for lengre modeller gjelder vertikal montering.

                              

  Finn din egen spesialmodell

  Finner du ikke den modellen du trenger? Spør oss gjerne, så lager vi et forslag til deg. Velg for eksempel antall uttak / ulike typer uttak, individuelle sikringer, fester, størrelser, lengde på tilkoblingskabel, amperemeter og farger. Leveres normalt innen 2–3 uker uten minimumsantall.

  Du kan naturligvis alltid kontakte oss ved å sende en info@direktronik.se eller ringe +46 (0) 8 52400700 hvis du har spørsmål eller ønsker.

   

                         

 • Teknisk spesifikasjon

  Outlet
  C13
  Inlet
  Schuko
  Mount PDU
  19"
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Nå slipper du å overbelaste UPS eller sikringer ved påslagning av utstyr. I motsetning til en vanlig strømskinne slår våre intelligente lister på strømmen til hvert uttak med en stillbar forsinkelse. Dette betyr at spenningstopper som alltid oppstår når du slår på en server eller annet utstyr ikke akkumuleres og risikerer å ødelegge strømskinne eller overbelaste UPSen.
2 780 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den låsbare kontakten er universell og passer i alle han-kontakter, uavhengig av produkt. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende installasjoner med en ny og sikrere strømforsyning, uten at man trenger å gjøre noe annet enn å bytte strømkabelen.
60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter