Meny

Vare.nr 20100303

DC UPS, strømbackup i nødssituasjoner, for 12 V DC-utstyr

Denne DC UPS er utviklet som strømbackup i nødssituasjoner for 12 V DC-utstyr, som for eksempel routere, modem, TV-bokser, systemer for VOIP, overvåkning, alarm og adgangskontroll, og en rekke annet kritisk telekomutstyr. Les mer

Tilgjengelighet 5 st
Levering 1-2 dager
423 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Mange bredbåndstilkoblinger mangler reservestrøm og slutter å fungere ved strømbrudd. Det trenger ikke å være strømbrudd. Det er tilstrekkelig at en strømforsyning til et modem blir ødelagt for at nettet skal falle ut.

  For hjemmebrukere er reservestrøm vanligvis en kostbar affære. Ved strømbrudd vil en bærbar datamaskin fungere i noen timer takket være det innebygde batteriet, men kabelmodem, ADSL-modem, bredbåndsmodem og eventuelle separate strømadaptere trenger også strøm ved strømbrudd.

  Funksjoner

  • Innebygd li-ionbatteri
  • Mikroprosessorkontroll garanterer høy pålitelighet og gir auto-start når den er koblet til
  • Manuell avstengingsknapp
  • Flerfarget indikator
  • Beskyttelse mot overslag, kortslutning, overbelastning og utlading
  • 1 m tilkoblingskabel med DC-kontakt (han, utvendig diameter 4 mm, innvendig diameter 1,7 mm)
  • Mål, D x B x H (mm) 68 x 42 x 74
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Kompakt UPS i to forskjellige, 600/800 VA, er en enklere batteribackup som gir pålitelig strømbeskyttelse for elektronikk og datamaskiner i hjemmet.
1 140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Knight er en pålitelig enfase online UPS-serie som beskytter mot alle aktuelle forstyrrelser i strømnettet. Det finnes modeller fra 1 KVA til 6 KVA, og de er perfekte for banker, minibanker, betalingsløsninger og andre virksomhetskritiske oppgaver som er ekstra følsomme for spenningssvingninger.
4 160 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 137-0352
Mobil batteriväska, 2.6kWh, 220-240V, AC/DC
50 560 NOK eks. mva
 
En Line Interactive UPS, som ligger mellom en enklere Standby UPS og en mer avansert Online UPS. En god løsning for å beskytte personlige datamaskiner mot forskjellige strømproblemer.
956 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0380
UPS for 12 V produkter. Varsler via relé ved strømbrudd
1 310 NOK eks. mva
 
Sikre industrisystemene dine med DIN-monterbar, avbruddsfri strøm. Den kompakte utførelsen gir høy kapasitet uten å ta for mye plass på skinnen. En kommunikasjonsport sørger for at bakenforliggende systemer og overvåkning kan informeres om status for strømforsyningen for eventuelle tiltak.
6 110 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med en batteridrevet PoE-injektor strømforsyner du IP-kamera eller Wi-Fi-tilgangspunkt mens du installerer eller feilsøker. Du kan fullføre hele installasjonen med laptopen din uten tilgang til verken nettverk eller PoE, batterikapasiteten rekker i bøtter og spann til en hel arbeidsdag. Et allsidig verktøy for kamera-, alarm- og Wi-Fi-installasjoner i felt.
2 030 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter