Meny

Vare.nr 135-5510

StyleView kombi-arm for effektive arbeidsplasser på vegg

StyleView Sit-Stand kombi-arm fra Ergotron gir deg plass til det meste du trenger på en vegghengt arbeidsplass og eksemplarisk ergonomi for både stående og sittende arbeid. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 3
Levering 1-2 dager
7 780 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  StyleView Sit-Stand kombiarm fra Ergotron gir deg plass til det meste du trenger fra en vegghengt arbeidsplass samt eksemplarisk ergonomi for både stående og sittende arbeid. Armen beveger seg nærmest motstandsfritt mellom veggnær og uttrukket stilling. I standardversjonen betyr dette i dybden ca. 18-43 cm og med forlengerleddet ytterligere 43 til totalt 86 cm fra vegg. Med samme letthet veksler du mellom sittende og stående stilling, der 51 cm vertikal bevegelighet garanterer beste ergonomi både kortvokste og lengre personer.

  Integrert skrivebord og tilbehørsholder

  To versjoner, med eller uten skriveflate. Dessuten med valg mellom av en litt mindre svart datamaskinholder eller en sølvfarget for litt større utstyr. I tillegg til plass for tastatur, skjerm og mus er det også holder til strekkodeleser samt håndleddsstøtte.

  Agion-behandlet for optimal hygiene

  Agion er en antibakteriell behandling som motvirker den ideelle vilkårene for bakterievekst og finnes i området rundt håndtak og på skriveflaten. StyleView Sit-Stander med sine integrerte kabelkanaler samt øvrige glatte og lett avtørkbare flater lett å holde ren, noe som gjør den velegnet i sykehus- og næringsmiddelmiljøer.

  Ergonomi i særklasse

  Armens bevegelighet i dybden og høyden borger for god ergonomi, og er supplert med parallellforflytting vertikal, slik at vinkelen mellom bruker og utsty opprettholdes. For å møte ulik anatomien er det også mulig å stille skjermens høyde i forhold til tastatur og skriveflate (13 cm). Uslåelig ergonomi som ikke krever noen kontroller eller innstillinger av brukeren.

 • Tilbehør

  610 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Ergotrons sammenleggbare skjerm- og tastaturheis er en komplett ferdig løsning for veggmonterte terminalarbeidsplasser. Den rause heismuligheten (229 mm) gjør at skjerm, tastatur og mus får en ergonomisk riktig plassering uansett om personer av ulik lengde sitter eller står ved arbeidsplassen.
8 340 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter