Meny

Vare.nr 135-0980

Maksimal rekkevidde for skjermer opptil 37" og 54 kg

En veldig robust arm fra Ergotron for profesjonell bruk i offentlige miljøer. Attraktiv elegant design, men fremfor alt svært solid med lang rekkevidde og fininnstillingsmuligheter. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
1 270 NOK eks. mva
  • Produktbeskrivelse

    En veldig robust arm fra Ergotron for profesjonell bruk i offentlige miljøer. Tiltalende lekker design, men fremfor alt veldig robust med lang rekkevidde og finjusteringsmuligheter man ønsker som profesjonell montør av skjermer. I offentlige miljøer utsettes opphengsanordningene for en rekke annerledes påkjenninger, alt fra overmuntre pubgjester som skal vise sine seneste Tarzan-kunster til backpackeren som vil henge fra seg ryggsekken. Den offentlige monteringsløsningen må være forberedt på langt større påkjenninger enn bare vekten av skjermen, uten å falle ned. Med dagens lettere skjermer finnes det nok av kilo igjen å belaste armen med.

    Strekker seg lengre

    Rekkevidden på hele 67 cm gjør at selv de største skjermene kan vinkles 90° uten at ytterkantene treffer veggen. Likevel kan den slås sammen til kun 8.6 cm (6 cm for den mindre modellen) når du trykker den tett mot veggen. Kabelkanalen gjør ikke bare installasjonen penere, men den sørger også for at ledningene ikke blir like lett tilgjengelige for uvedkommende, som øker driftssikkerheten til anlegget.

  • Dokumenter

Alternativer for dette produktet