Meny

Vare.nr 135-4050

Interactive Arm - Maksimerer nytten av TV-en din

Dagens interaktive bruk av TV-en til spill, trening, film og bilder gjør det ønskelig å kunne tilpasse høyde, retning og vinkel for å tilfredsstille alle brukeres behov. Med den "interaktive armen" fra Ergotron maksimerer du nytten av TV-en/skjermen uten at det går på bekostning av plass eller skaper forstyrrende installasjoner. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
1 950 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Dagens interaktive bruk av TV-en til spill, trening, film og bilder gjør det ønskelig å kunne tilpasse høyde, retning og vinkel for å tilfredsstille alle brukeres behov. Med den "interaktive armen" fra Ergotron maksimerer du nytten av TV-en/skjermen uten at det går på bekostning av plass eller skaper forstyrrende installasjoner. Armen har elegante stram design i polert aluminium og en nesten friksjonsfritt justeringsmuligheter i alle ledd. Lett og enkelt både for gammel og ung, uansett muskelstyrke, å flytte skjermen til ønsket stilling for best opplevelse.

  Tre versjoner gir enhetlig utseende uavhengig av størrelsen på TV-apparatene

  Takket være de tre modellene kan du installere TV-apparater på 3-32 kg (19-60+") og likevel få samme design og funksjon. Heve/senke-funksjonen bruker den patenterte "Constant Force"-teknologien, som betyr at du unngår risikofylte gassfjærkonstruksjoner eller friksjonslåsing som gjerne “visner” etter en tids bruk. I stedet får du en følsom bevegelse der minimal kraft kreves for å senke eller heve TV-en.

  • Friksjonsfri justerbarhet uten knotter og knapper gjør den anvendelig for alle
  • Mobile i alle ledd: opp/ned, rotere, vri
  • Elegant design i aluminium og svart
  • Praktiske kabelklips som holder tilkoblingene på plass
  • Høyeste kvalitet - bestått 10 000-testen til problemfri gratis bruk i mange år

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet