Meny

Vare.nr 20101501

HX-veggarm for tunge skjermer

Ergotrons HX-arm lar deg heve/senke selv ekstra tunge skjermer, helt opptil 19,1 kg, som lenge har manglet i markedet. I likhet med søstermodellene som bruker Constant force-teknologien, er det utrolig enkelt å justere armen i høyden. Til tross for kapasiteten, oppleves den som smidig og enkel å manøvrere, og den kan enkelt felles sammen mot veggen for å ta minimalt med plass. I tillegg til høydejustering på 29 cm og hele 63 cm rekkevidde, kan den også vinkles, tiltes og roteres. Les mer

Tilgjengelighet 0 st
Levering 2-10 dager
3 530 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Ergotrons HX-arm lar deg heve/senke selv ekstra tunge skjermer, helt opptil 19,1 kg, som lenge har manglet i markedet. I likhet med søstermodellene som bruker Constant force-teknologien, er det utrolig enkelt å justere armen i høyden. Til tross for kapasiteten, oppleves den som smidig og enkel å manøvrere, og den kan enkelt felles sammen mot veggen for å ta minimalt med plass. I tillegg til høydejustering på 29 cm og hele 63 cm rekkevidde, kan den vinkles, tiltes og roteres.

  Videoen viser bordmodellen

  Flytt en tung skjerm med en lett berøring

  Den revolusjonerende CF-teknologien (Constant Force) gjør at skjermer enkelt kan beveges på en måte som ikke har vært mulig tidligere, verken med kostbare gassfjærløsninger eller tradisjonell fjæring og friksjonslåsing. Du trenger bare å ta tak i skjermen eller løfte den med én finger for å heve/senke den og flytte den sidelengs, fremover og bakover.                           

   

  • For skjermer opptil 19,1 kg (armen veier 5,3 kg)
  • Kan heves og senkes med 29,2 cm. 
  • Skjermen kan vinkles, tiltes og roteres.
  • Armen er 63 cm i utfelt posisjon. Kan enkelt felles sammen mot veggfestet, og tar da minimalt med plass.
  • For montering: VESA opptil 200 x 200 medfølger. Bestill separat for VESA-standard opptil 400 x 400. 
  • Veggfeste medfølger, se mål i databladet. Velg veggskinne (135-6012) hvis du trenger ytterligere overflate/festepunkter å montere mot veggen.
  • Skjulte kabelkanaler under armen gir en ryddig installasjon og forenkler rengjøringen.
  • Finnes også for bordmontering for én eller flere skjermer.
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Ergotron LX gjør at komfort og ergonomi på arbeidsplassen blir enklere enn noensinne. LX-armen fra Ergotron med "Constant Force" gjør skjermen svært smidig å stille inn akkurat slik du vil ha den.
1 730 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter