Meny

Veggarmer

Med veggmonterte armer skarer du både gulv- og veggflate. Smartr, smidige armer som tar minimal plass takket være det faktum at de kan felles inn. Heve/senkefunksjonen gjør at brukere av ulik høyde ikke lenger er noe problem, og samtidig er det mulig å lage en sittende/stående arbeidsplass for bedre ergonomi. 

 

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

10
Vare.nr 136-0030
Ekstra arm med fleksibel montering (bare armen)
2 290 NOK eks. mva
Vare.nr 20106681
VEGGMONTERT SKJERMSTØTTE OG TASTATURHYLLE M/ARM
2 830 NOK eks. mva
 
Ergotron LX sit-stand med 51 cm vertikal bevegelighet gir deg den beste ergonomien uansett sittende eller stående arbeidsstilling. En komplett arbeidsstasjon på veggen som foldes raskt ut når den trengs, og like rask å folde opp og vekk når plassen trengs til noe annet.
3 050 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Dagens interaktive bruk av TV-en til spill, trening, film og bilder gjør det ønskelig å kunne tilpasse høyde, retning og vinkel for å tilfredsstille alle brukeres behov. Med den "interaktive armen" fra Ergotron maksimerer du nytten av TV-en/skjermen uten at det går på bekostning av plass eller skaper forstyrrende installasjoner.
2 390 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 135-0965
MX Veggarm i børstet aluminium
2 400 NOK eks. mva
 
Veggfeste med svingbar arm, solid finish og moderne design som gjør at den passer i ethvert rom. Hvis du installerer skjermen på veggen, får du mer ledig plass i rommet, mens muligheten til å vinkle, vri og justere forbedrer visningskomforten for brukeren.
1 060 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
StyleView Sit-Stand kombi-arm fra Ergotron gir deg plass til det meste du trenger på en vegghengt arbeidsplass og eksemplarisk ergonomi for både stående og sittende arbeid.
9 970 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En veldig robust arm fra Ergotron for profesjonell bruk i offentlige miljøer. Attraktiv elegant design, men fremfor alt svært solid med lang rekkevidde og fininnstillingsmuligheter.
1 660 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ergotron LX gjør at komfort og ergonomi på arbeidsplassen blir enklere enn noensinne. LX-armen fra Ergotron med "Constant Force" gjør skjermen svært smidig å stille inn akkurat slik du vil ha den.
2 110 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103999
HX väggarm för två skärmar, vit
5 860 NOK eks. mva