Meny

Med veggmonterte armer skarer du både gulv- og veggflate. Smartr, smidige armer som tar minimal plass takket være det faktum at de kan felles inn. Heve/senkefunksjonen gjør at brukere av ulik høyde ikke lenger er noe problem, og samtidig er det mulig å lage en sittende/stående arbeidsplass for bedre ergonomi. 

 

Produkter (13)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

13
 
Ergotron LX gjør at komfort og ergonomi på arbeidsplassen blir enklere enn noensinne. LX-armen fra Ergotron med "Constant Force" gjør skjermen svært smidig å stille inn akkurat slik du vil ha den.
1 930 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 136-0030
Ekstra arm med fleksibel montering (bare armen)
1 860 NOK eks. mva
 
Dagens interaktive bruk av TV-en til spill, trening, film og bilder gjør det ønskelig å kunne tilpasse høyde, retning og vinkel for å tilfredsstille alle brukeres behov. Med den "interaktive armen" fra Ergotron maksimerer du nytten av TV-en/skjermen uten at det går på bekostning av plass eller skaper forstyrrende installasjoner.
2 120 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
5 700 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20101501
HX veggarm for skjerm, hvit
2 930 NOK eks. mva
Vare.nr 20103999
HX väggarm för två skärmar, vit
4 900 NOK eks. mva
 
Ergotrons sammenleggbare skjerm- og tastaturheis er en komplett ferdig løsning for veggmonterte terminalarbeidsplasser. Den rause heismuligheten (229 mm) gjør at skjerm, tastatur og mus får en ergonomisk riktig plassering uansett om personer av ulik lengde sitter eller står ved arbeidsplassen.
8 780 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 135-1005
StyleView säkerhetsskåp
18 250 NOK eks. mva
Vare.nr 135-0965
MX Veggarm i børstet aluminium
1 480 NOK eks. mva
 
Den høyt elskede Styleview-skjermen og tastaturheisen i ny versjon der høyden/senkbarheten har utvidet seg til hele 46 cm. Dette gjør det mulig å jobbe både sittende eller stående. Dette lavprofilkabinettet tar bare 15 cm i innfelt posisjon, så det er perfekt for trange veggmonterte rom hvor du fortsatt får en svært fleksibel og ergonomisk arbeidsplass.
10 500 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ergotron LX sit-stand med 51 cm vertikal bevegelighet gir deg den beste ergonomien uansett sittende eller stående arbeidsstilling. En komplett arbeidsstasjon på veggen som foldes raskt ut når den trengs, og like rask å folde opp og vekk når plassen trengs til noe annet.
2 370 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En veldig robust arm fra Ergotron for profesjonell bruk i offentlige miljøer. Attraktiv elegant design, men fremfor alt svært solid med lang rekkevidde og fininnstillingsmuligheter.
1 340 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
StyleView Sit-Stand kombi-arm fra Ergotron gir deg plass til det meste du trenger på en vegghengt arbeidsplass og eksemplarisk ergonomi for både stående og sittende arbeid.
8 190 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter