Meny

Mobile arbeidsstasjoner

Produkter (9)

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

9
Vare.nr 135-0810
4-leddet arm for bærbar PC
2 190 NOK eks. mva
Vare.nr 135-0813
sammenleggbart stativ for notebook
1 050 NOK eks. mva
 
Trillevogn med bordflate som raskt kan justeres pp og ned ved hjelp av gassfjærfunksjon. En enkel og prisgunstig løsning for f.eks. en bærbar PC og dessuten med litt ekstra arbeidsflate. Fem kraftige hjul, hvorav 2 er låsbare, plassert med stor diameter som gjør at vognen ruller lett og stabil. Lakkerte glatte overflater det er lett å holde rene.
5 660 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Neo-Flex mobil arbeidsplass for LCD-skjerm
8 880 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
StyleView er en ny mobil arbeidsstasjon fra Ergotron for pasientnær databehandling. Med StyleView flytter man raskt og sikkert hele datautstyret slik at pasientdata kan legges inn direkte på stedet.
11 920 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 136-0001
Mobil arbeidsstasjon for tastatur og skjerm
7 400 NOK eks. mva
 
Carefit Slim er en lett medisinvogn for laptop eller LCD-skjerm, som er enkel å manøvrere i trange sykehusmiljøer. Den kompakte enheten kan raskt og enkelt heves/senkes for sittende eller stående arbeidsplass for en rekke forskjellige brukere.
9 150 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med Neoflex Mobile Media Center flytter du enkelt skjermen til publikum og forvandler et hvilket som helst lokale til konferansen- eller TV-rom. Den tunge plasmaskjermen trilles lett fram på myke hjul.
10 610 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ergotron WorkFit-C tilbyr den unike kombinasjonen av et høydejusterbart skrivebord og en skjerm som kan justeres individuelt i høyden for optimal ergonomi uansett kroppsmål.
10 530 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter