Meny

Vare.nr 20-5233

Phone2PC-USB

Nå behøver man ikke lenger krangle om hva som ble avtalt i telefonen! Phone2PC er en ny revolusjonerende løsning for enkelt å ta opp og lagre telefonsamtaler direkte på PC-en. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
5 160 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  554 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Dokumenter

 • Produktbeskrivelse

  Nå behøver man ikke lenger krangle om hva som ble avtalt i telefonen! Phone2PC er en ny revolusjonerende løsning for enkelt å ta opp og lagre telefonsamtaler direkte på PC-en. Det finnes utallige situasjoner der man kunne ha behøvd å vite hva som egentlig ble avtalt. Phone2pc gir deg muligheten til å skaffe deg det utstyret som trengs på en billig og enkel måte. Produktet består av en liten enhet som koples mellom din telefon og USB-porten på PC-en din. En intuitiv og letthåndtert programvare gjør at du enkelt tar opp samtalene dine. Phone2PC bruker komprimeringsalgoritme GSM 6.1, hvilket gjør at filene begrenses i størrelse. Én-times opptak tilsvarer ca 5,6 MB.

  Phone2PC - Basic

  Innspillingen startes med et museklikk. Lydfilene navngis, tidsstemples og lagres automatisk som WAV-filer på harddisken din eller på en nettverksserver. Du kan enkelt avlytte dine filer og "hurtigspole" fram og tilbake i samtalen. Filene kan selvfølgelig sendes som e-post til en mottaker, slik at han kan avspille samtalen.

  Phone2PC - Advanced

  I tillegg til funksjonene som Basic-versjonen har, kan du her

  • Starte opptaket automatisk med talestyring
  • Sette inn "bokmerker" for å markere en viktig del av samtalen
  • Lage dine egne notater knyttet til lydfilen

  Mobiltelefoner kan også tilkobles

  Ved hjelp av en liten adapterkabel kan mobiltelefoner kobles til Phone2PC. Når mobiltelefon brukes, skal det også kobles et headset med 2,5 stereoplugg til adapterkabelen.

  Er dette lovlig?

  Det er helt i samsvar med svensk lov å ta opp en telefonsamtale, så lenge EN av deltakerne (du) vet om opptaket. Det er imidlertid ulovlig å avlytte og ta opp en samtale der ingen av deltakerne er klar over opptaket. www.faktabanken.nu/avlyssning.htm.

Alternativer for dette produktet