Meny

Serviceheisen – fra lasterampe til racket på en trygg, effektiv og ergonomisk måte

Serverlift

Tunge løft og ergonomiske utfordringer er noe man oftest hører om i klassiske, industrielle bransjer, men skader og slitasje hos personell er universelle plager som ikke bryr seg om hvilken bransje du arbeider i. Legg til at servere er kostbare og tunge enheter som i tillegg flyttes og byttes i takt med at teknologien utvikles, så har du god nok grunn til å investere i effektive hjelpemidler og optimal ergonomi og sikkerhet for håndtering av servere. 

1. Transport

Servere dukker ikke bare plutselig opp ved riktig rack og til riktig tid. Å transportere IT-utstyr rundt datasenteret, fra lasterampe til rack, er en kritisk aktivitet. 

2. Posisjon

Når du har navigert deg frem til racket, må du kunne løfte utstyret til riktig høyde, selv øverst i et ekstra høyt rack. 

3. Installasjon

Du må kunne flytte utstyret trygt inn og ut av hyllen og støtte det på stedet mens du bruker to hender for å feste det til skinnene eller profilene. 

Aktive filtre Tilbake til

Produkter

3
 
ServerLIFT SL-500X er den elektriske trucken til datasenteret, som enkelt og risikofritt flytter servere og utstyr fra lasterampe til rack. En el-drevet presisjonsheis løfter utstyr opp til 227 kg til riktig høyde slik at du har hendene fri til å feste den i racket. Invester i Serverlift for god ergonomi og optimal og trygg håndtering i datasenteret.
292 330 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
179 720 NOK eks. mva